I1 A2985 Eva Broekema

Meivakantie met kids

Ook dit keer zijn er weer uitdagende activiteiten voor kinderen en familietours. De hele vakantie door kunnen kleine cultuurontdekkers speurtochten doen, mega-puzzels leggen en met onze gratis kidsgids op pad. Op woensdag 1 en 8 mei pakken we extra uit. Dan kun je in Museum MORE de wereld bekijken door een blauwe of groene bril, want het thema is de kleur van water! Kinderen t/m 11 jaar hebben altijd gratis toegang.

Familietours

In Museum MORE kun je meedoen aan de familierondleidingen. Onze speciale gids leidt jou en je kids in een half uur rond langs de leukste highlights in ons museum. Reserveren niet nodig. Meld je aan bij onze balie en sluit aan op woensdag 1 mei en 8 mei om 11.30 en om 14.00 uur. Kosten zijn €3,- pp exclusief entree.

Bekijk nu alvast de fantastische schilderijen van kunstenaar Cornelius Völker. Deze grote tentoonstelling is ook superleuk voor kids!

Win een cavia-knuffel

In Gorssel zijn de prachtige cavia-schilderijen van Cornelius Völker te zien. Vandaar dat we 5 schattige cavia-knuffels weggeven aan de mooiste of leukste ingekleurde cavia-kleurplaat. Download hier de kleurplaat en print 'm uit. Scan de ingekleurde plaat of maak een foto en mail het resultaat met naam en leeftijd vóór 14 mei 2024 naar prijsvraag@museummore.nl

I1 A3068 Eva Broekema
Cornelius Völker Hond Dog 3 1999 olieverf op doek 50x60cm Museum Kunstpalast 1
I1 A3136 Eva Broekema