Mathilde Muze Event

Mathilde Muze Event

Zaterdag 9 september 2017

Een grote ode aan dé Muze en hét Fenomeen. Vanaf nu kun je meedoen aan onze Mathilde Muze Contest! Mathildes geboortedag 7 juli is de start met een feestelijke finale op 9-9-2017. Transformeer jezelf tot Mathilde of vier het extravagante als paradijsvogel! Plaats een foto van jezelf op de Facebook-pagina van Museum MORE of Instagram en tag #MathildeMuze. Vergeet je deelname niet aan te melden via mathilde@museummore.nl.

Sluitingsdatum voor deelname is vrijdag 1 september 2017. Entree op 9 september Kasteel Ruurlo 14.00 uur op vertoon van de Museumkaart of €12,-

MATHILDE MUZE CONTEST

De finale en prijsuitreiking vindt plaats in Kasteel Ruurlo, het thuis van Mathilde. Bewonder op 9 september onze Mathilde en kom zélf als Mathilde. Je hoeft geen Mathilde-lookalike te zijn, kom in vol ornaat als moderne ode aan de Muze of een hedendaagse versie van het Fenomeen. De 3 mooiste, beste, leukste “Mathildes” (M/V/GQ alles mag) worden als Superpoes in de watten gelegd bij de borrel met alle Mathildes! Één van deze drie wint de hoofdprijs: een overnachting in de huwelijkssuite van het kasteel.* Want een Mathilde verdient uiteraard een hemelbed.

*De datum voor deze overnachting wordt in overleg afgesproken.

Doe mee op Facebook

JURY

Yvette van der Zande conservator Museum MORE

Karen van Ede beauty director VOGUE

Louis van Beek acteur/auteur & vertolker van Mathilde in de Theater Zeelandia-productie. Voor deze rol werd hij genomineerd voor de prestigieuze Louis d’Or prijs voor beste mannelijke hoofdrol.

Creaties van Fong Leng in Kasteel Ruurlo

Meer over Kasteel Ruurlo

MATHILDE MUZE EVENT

Zaterdagmiddag 9 september Kasteel Ruurlo

14.00 uur start. Laat jezelf opmaken als Mathilde of kom alle andere Mathildes bewonderen!

16.00 uur finale. Borrel & prijsuitreiking in de Oranjerie bij het kasteel.

Toegang op vertoon van de Museumkaart of de reguliere entreeprijs €12,-.

Aanmelden t/m 1 september 2017 via mathilde@museummore.nl

Lees het NRC artikel over Mathilde - Muze, mythe, mysterie