PAUL DE LUSSANET | La joie de peindre

Verlengd t/m 6 januari 2019

PAUL DE LUSSANET | La joie de peindre

Paul de Lussanet (1940), schilder in hart en nieren, is de belichaming van ‘la joie de peindre’. In Museum MORE exposeert hij zijn nieuwe oogst, waar het pure schilderplezier meer dan ooit van afspat. De Lussanet, een van de laatste Larense bohémien-schilders, creëert al 50 jaar een expressief, poëtisch en kleurrijk universum. Het vrouwelijk naakt is een steeds terugkerend thema binnen zijn oeuvre. Geliefd element in De Lussanets werk is het zorgeloze en zonovergoten leven in Zuid-Frankrijk. Jan Rudolph de Lorm, museumdirecteur van Singer Laren, is de gastcurator van deze tentoonstelling.

Te zien in de Tuinzaal van het museum. Naast de tentoonstelling over Paul de Lussanet, is er nog meer te zien in Museum MORE in Gorssel. Zo ook de wisseltentoonstelling over Kees Timmer en Johan Polet.