We zijn
weer open!

Museum MORE en Kasteel Ruurlo zijn weer geopend! We zijn blij onze kunst weer met u te kunnen delen. U kunt ons echter alléén bezoeken met een online ticket. Dit geldt ook als u houder bent van de Museumkaart of andere kaarten die wij accepteren.

Let op: voor de tentoonstelling van Bob Ross moet u aparte tickets bestellen. Vaak zijn we uitverkocht, dus bestel tijdig online! Bob Ross-tickets zijn maximaal een maand vooruit te bestellen.

Een mondkapje is t/m 25 juni verplicht in Museum MORE en Kasteel Ruurlo, voor iedereen vanaf 13 jaar. Een testbewijs is niet nodig. Lees hieronder meer over de maatregelen die we nemen voor een veilig en verantwoord museumbezoek of bekijk onze veelgestelde vragen.

De bezoekvoorwaarden op deze pagina kunnen wijzigen, dus blijf deze pagina raadplegen of schrijf u in op onze nieuwsbrief voor updates.

Laatste update: 18-6-2021 19:00 uur

Museumkaart- en Bank Giro Loterij VIP-kaarthouders

Om een veilig en verantwoord bezoek te verzorgen, maken we gebruik van een bezoekerslimiet. Dat geldt ook voor Museumkaart- en Bank Giro Loterij VIP-kaarthouders en voor andere kaarten die wij accepteren, zoals CJP of ICOM. Neem uw kaart wel mee bij uw museumbezoek. Toegangsbewijzen worden onder voorbehoud verkocht.

De bezoekvoorwaarden kunnen wijzigen als dit nodig is om te voldoen aan (eventuele nieuwe) richtlijnen die de overheid stelt.

Bestel tickets online

Heeft u een probleem met het bestellen van een online ticket? Neem dan contact op met Global Ticket en geef ook aan welke van onze twee locaties u wilt bezoeken. Of dat u onze Bob Ross-expo in Gorssel wilt bezoeken. Dat kan via support@globalticket.nl. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Welke maatregelen nemen we in het museum?

We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en de Museumvereniging. Om een veilig en verantwoord bezoek te verzorgen, nemen we de volgende maatregelen in het museum:

• Het dragen van mondkapjes is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
    • In het museum volgt u een vaste looproute die langs alle tentoonstellingen loopt
    • (Instap)rondleidingen zijn voorlopig helaas niet mogelijk
    • De garderobe is gesloten, u kunt uw jas aanhouden. Laat bagage zoveel mogelijk thuis of in uw auto achter.
    • Betaal bij voorkeur contactloos of met pin
    • Binnen lunchen bij Café MORE kan weer, maar reserveren is wel verplicht, telefonisch via 085-0430269 of aan de deur.
    • Als u last heeft van verkoudheids- en griepklachten, krijgt u geen toegang tot het museum. Via deze link kunt u bij het RIVM zien om welke klachten dit gaat.
    • Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot uw huishouden.
    • Een testbewijs is niet nodig.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Volg de instructies van onze medewerkers op

Onze medewerkers helpen u graag en houden in de gaten of bezoekers de richtlijnen goed opvolgen. Museum MORE kan bezoekers weigeren aan de deur, als sprake lijkt te zijn van bepaalde (verkoudheids-)klachten. Als bezoekers de instructies van onze medewerkers niet opvolgen en zich niet aan de bezoekvoorwaarden en hygiënemaatregelen houden, kunnen wij bezoekers verzoeken om het museum te verlaten.

Café MORE is weer open

Bekijk de menukaart

Ziek op de dag van bezoek?

Als u op de gekozen datum en tijd last heeft van griep- of verkoudheidsklachten, kunt u uw entreeticket via Global Ticket laten omboeken naar een nieuwe reservering op een later tijdstip.

Wijzig zelf de datum/tijd van je ticket via deze tool of neem hiervoor contact op met Global Ticket via support@globalticket.nl.

Staat uw vraag
    er niet tussen?

Lees de algemene bezoekvoorwaarden
    of bekijk de veelgestelde vragen: