Veilig en prettig
naar het museum

Museum MORE is weer open! We zijn blij onze kunst weer met u te kunnen delen. U kunt ons echter alléén bezoeken met een online ticket. Dit geldt ook als u houder bent van de Museumkaart of andere kaarten die wij accepteren. Café MORE is alleen open voor take-away: allerlei heerlijke broodjes en dranken kunt u meenemen. Lunchen in het museumcafé is niet mogelijk.

Let op: voor de tentoonstelling van Bob Ross moet u aparte tickets bestellen. Vaak zijn we uitverkocht, dus bestel tijdig online! Bob Ross-tickets zijn maximaal een maand vooruit te bestellen.

In Museum MORE en Kasteel Ruurlo is het dragen van mond-neuskapjes verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Lees hieronder meer over de maatregelen die we nemen voor een veilig en verantwoord museumbezoek of bekijk onze veelgestelde vragen.

De bezoekvoorwaarden op deze pagina kunnen wijzigen, dus blijf deze pagina raadplegen of schrijf u in op onze nieuwsbrief voor updates.

Laatste update: 20-11-2020 16:00 uur

Museumkaart- en Bank Giro Loterij VIP-kaarthouders

Om een veilig en verantwoord bezoek te verzorgen, maken we gebruik van een bezoekerslimiet. Dat geldt ook voor Museumkaart- en Bank Giro Loterij VIP-kaarthouders en voor andere kaarten die wij accepteren, zoals CJP of ICOM. Neem uw kaart wel mee bij uw museumbezoek. Toegangsbewijzen worden onder voorbehoud verkocht.

De bezoekvoorwaarden kunnen wijzigen als dit nodig is om te voldoen aan (eventuele nieuwe) richtlijnen die de overheid stelt.

Bestel tickets online

Heeft u een probleem met het bestellen van een online ticket? Neem dan contact op met Global Ticket en geef ook aan welke van onze twee locaties u wilt bezoeken. Of dat u onze Bob Ross-expo in Gorssel wilt bezoeken. Dat kan via support@globalticket.nl. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Welke maatregelen nemen we in het museum?

We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en de Museumvereniging. Om een veilig en verantwoord bezoek te verzorgen, nemen we de volgende maatregelen in het museum:

• Het dragen van mond-neuskapjes is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
  • In het museum volgt u een vaste looproute die langs alle tentoonstellingen loopt
  • Bij de ingang en op centrale plekken in het museum zijn handgel en/of desinfecterende middelen aanwezig voor bezoekers
  • (Instap)rondleidingen zijn voorlopig helaas niet mogelijk
  • De garderobe is gesloten, u kunt uw jas aanhouden. Laat bagage zoveel mogelijk thuis of in uw auto achter.
  • Aanraakpunten zoals trapleuningen, liftknoppen, toiletruimtes, pinautomaat en deurknoppen worden regelmatig gereinigd
  • Betaal bij voorkeur contactloos of met pin
  • Café MORE is alleen open voor take-away: allerlei heerlijke broodjes en dranken kunt u meenemen. Lunchen in het museumcafé is niet mogelijk.
  • Als u last heeft van verkoudheids- en griepklachten, krijgt u geen toegang tot het museum. Via deze link kunt u bij het RIVM zien om welke klachten dit gaat.
  • Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot uw huishouden

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Bekijk de plattegrond

Volg de instructies van onze medewerkers op

Onze medewerkers helpen u graag en houden in de gaten of bezoekers de richtlijnen goed opvolgen. Museum MORE kan bezoekers weigeren aan de deur, als sprake lijkt te zijn van bepaalde (verkoudheids-)klachten. Als bezoekers de instructies van onze medewerkers niet opvolgen en zich niet aan de bezoekvoorwaarden en hygiënemaatregelen houden, kunnen wij bezoekers verzoeken om het museum te verlaten.

Café MORE: alleen take-away

Ziek op de dag van bezoek?

Als u op de gekozen datum en tijd last heeft van griep- of verkoudheidsklachten, kunt u uw entreeticket via Global Ticket laten omboeken naar een nieuwe reservering op een later tijdstip. Neem hiervoor contact op met Global Ticket via support@globalticket.nl.

Staat uw vraag
er niet tussen?

Lees de algemene bezoekvoorwaarden
of bekijk de veelgestelde vragen: