Instaprondleidingen op zondag

Locatie: Gorssel

Sluit u aan bij een inspirerende instaprondleiding van Museum MORE en ontdek het verhaal achter de kunst. Iedere zondag om 14:00 uur neemt een van onze ervaren museumgidsen u mee op zaal om u alle highlights van de eigen collectie en onze tijdelijke tentoonstellingen te laten zien. U hoeft zich niet vooraf aan te melden maar wees op tijd, want vol is helaas vol. Er is ruimte voor 15 personen. De instaprondleiding kost € 7,50 per persoon en duurt ongeveer 1 uur.

Als u wilt aansluiten, kunt u zich bij de kassa van Museum MORE in Gorssel melden.