Private Dining

Museum MORE is de uitgelezen plek voor een exclusief diner tussen de kunst. Nodig uw gezelschap uit voor een heerlijk en geheel verzorgd diner op een bijzondere locatie. Museum MORE gaat speciaal voor u en uw gasten open. Combineer deze bijzondere avond met een rondleiding door het prachtige museum. Dit kan eventueel begeleid worden door één van onze professionele gidsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0575-760 332 of stuur een mailtje naar events@museummore.nl.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

ContactBrochure

Zakelijk dineren op hoog niveau

Museum MORE is een fantastische locatie voor private dining. Dit kunt u ook combineren met uw zakelijke bijeenkomsten, feest of borrel. Graag bieden we maatwerk om uw evenement perfect vorm te geven.

Intiem diner tussen de kunst

Museum MORE is uitermate geschikt als locatie voor uw intieme diner met familie of vrienden. Uw gezelschap is welkom voor een mooi uitgeserveerd diner of walking dinner in onze museumzalen tussen de kunst. Samen met onze preferred partners stellen wij een arrangement op maat voor u samen. Graag ontmoeten wij u in Museum MORE.

Receptie

Museum MORE opent haar deuren voor uw receptie of borrel. Hierbij streven wij naar maatwerk op niveau. Ons team denkt daarom graag met u mee over het slagen van uw bijeenkomst. Zo zijn de ruimtes op verschillende wijze in te richten en staat exclusiviteit bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze preferred partners bieden wij de mogelijkheid tot uw receptie tussen de kunst.

Bereikbaarheid

Museum MORE staat midden in het sfeervolle hart van Gorssel, vlakbij Deventer en op 5 minuten van  de A1. Museum MORE beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.