Rondleidingen

Wilt u een rondleiding op maat voor u en uw gezelschap? Dat is uiteraard mogelijk. Bij Museum MORE beleeft u een prachtige middag of avond met een gids die u alles vertelt over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Dit kunt u naar wens combineren met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze vergaderzaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Rondleiding in Museum More

Onze professionele gidsen geven verdiepende rondleidingen bij de tentoonstellingen in Museum MORE. Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 95,-. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 324 of mailen naar info@museummore.nl.

Inleiding in Museum MORE

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding voor uw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. Middels een PowerPoint-presentatie wordt een beeld gegeven van Museum MORE, de collectie en de lopende tentoonstellingen. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Evenementenzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 100 personen. Kosten hiervoor zijn €155,- (inclusief inleider). Dit is exclusief toegangstickets voor Museum MORE. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 324 of mailen naar info@museummore.nl.

Private Entry

Museum MORE opent speciaal voor u en uw gasten het museum buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via 0575-760 332 of events@museummore.nl

Bereikbaarheid

Museum MORE staat midden in het sfeervolle hart van Gorssel, vlakbij Deventer en op 5 minuten van  de A1. Museum MORE beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie