Rondleidingen en lezingen

Rondleidingen en lezingen

Beleef een prachtige en verdiepende middag door een rondleiding van een van onze ervaren museumgidsen. Onze gids vertelt u alles over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Of combineer een rondleiding met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze vergaderzaal.

Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en kost slechts € 99,50 voor de hele groep. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Voorbeeld: komt u met een groep van 8 personen, dan betaalt u slechts € 12,43 p.p.

Rondleiding reserveren

Private Entry

Museum MORE opent speciaal voor u en uw gasten het museum buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via 0575-760 332 of events@museummore.nl

Reserveer rondleiding
Rondleiding in Museum MORE in Gorssel - Foto Eva Broekema

Inleiding in Museum MORE

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding voor uw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. Middels een PowerPoint-presentatie wordt een beeld gegeven van Museum MORE, de collectie en de lopende tentoonstellingen. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Evenementenzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 100 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50 (inclusief inleider). Dit is exclusief toegangstickets voor Museum MORE. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 324 of mailen naar info@museummore.nl.

Reserveer
Rondleiding in Museum MORE in Gorssel

Bereikbaarheid

Museum MORE staat midden in het sfeervolle hart van Gorssel, vlakbij Deventer en op 5 minuten van  de A1. Museum MORE beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over tentoonstellingen in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.