Trouwen

Trouwen in Museum MORE heeft de unieke combinatie van een romantische trouwzaal en moderne museumzalen. De stijlvolle uitstraling van het pand, de toegang tot het museum en de bijzondere kunstcollectie geven jullie dag een extra beleving. Graag bieden we maatwerk om de dag van jullie dromen perfect vorm te geven. Willen jullie meer informatie over trouwen bij Museum MORE? Neem dan gerust eens contact met ons op via 0575-760332 of events@museummore.nl.

ContactBrochure

Huwelijksceremonie

Wij leggen de rode loper graag voor jullie uit!  Via de statige trap komen jullie de trouwzaal binnen, met alle voorzieningen voor een speciale ceremonie. Het balkon dat uitkijkt over het centrum van Gorssel en het museum bieden een ruime gelegenheid voor unieke fotomomenten.

Dineren en recepties

Museum MORE verzorgt maatwerk op niveau. Ons team denkt daarom graag met jullie mee over het slagen van jullie huwelijksdag. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze event partners bieden wij diverse mogelijkheden voor een intieme borrel, een uitgebreide receptie of een sfeervol diner. In het museum of in combinatie met Hotel Restaurant Loetje Residentie de Roskam.

Fotoreportage

Museum MORE biedt jullie de mogelijkheid om een exclusieve fotoreportage tussen onze kunstcollectie te maken. Jullie worden in de gelegenheid gesteld om jullie op jullie mooiste dag te laten fotograferen tussen onze topwerken.

Bereikbaarheid

Museum MORE staat midden in het sfeervolle hart van Gorssel, vlakbij Deventer en op 5 minuten van  de A1. Museum MORE beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.