MORE Business

Ondernemen is een kunst. En kunst, daar weten wij alles van. Uw bedrijf of organisatie kan samen met ons het verschil maken in kunst- en cultuurbeleving voor honderdduizenden volwassenen en kinderen.

Meisje met kidsgids museum more

Wist u dat er maar liefst 1,3 miljoen Museumkaarthouders zijn in Nederland? Zo’n 200.000 daarvan bezoeken ons jaarlijks. We trekken niet alleen veel bezoekers, ze zijn ook laaiend enthousiast over ons.

Dat komt omdat we telkens fantastische (internationale) kunst laten zien en superaansprekende activiteiten organiseren. Dat doen we ook voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar iets écht bijzonders. Organisaties die van de gebaande paden durven te gaan, maar wel hoge kwaliteit verwachten. En bedrijven die hun waarde voor de samenleving tastbaar willen maken.

Sponsoring

Museum MORE is in 2015 opgericht door zakenman Hans Melchers, die iets terug wilde doen voor de regio waar hij met veel liefde woont. Dat ‘terugdoen’ zit dus ook in ons DNA. Als sponsor steunt u een jong, sprankelend museum met grote ambities én met een groot bereik : regionaal, landelijk en zelfs internationaal.

Waarvoor?

De steun van MORE Business wordt besteed aan speciale projecten en/of aankopen. Deze projecten dragen bij aan uitbreiding, conservering, restauratie, tentoonstelling of digitalisering van de collectie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Désirée Siero via events@museummore.nl

I1 A6355 Eva Broekema
41 A6720 Eva Broekema 1
Oranjerie Ruurlo Oranjerie Ruurlo