De magie van Kerst bij Kasteel Ruurlo

De magie van Kerst bij Kasteel Ruurlo

Rondom Kerst is Kasteel Ruurlo van binnen en buiten in kerstsfeer gehuld. Kom alvast in een heerlijke winterstemming en bezoek het kasteel, het park en Oranjerie Ruurlo deze kerstvakantie.

Naast de topkunst van Carel Willink, valt er tijdens de kerstvakantie nog meer te beleven bij Kasteel Ruurlo. Loop langs de betoveren de lichtjes op de glazen brug, maak een stevige wandeling in de prachtige winterse omgeving van Ruurlo en sluit de dag af met een warme chocolademelk met slagroom in de gezellige Oranjerie Ruurlo.

Mis het niet
Tijdens de donkere en koude dagen rondom de feestdagen, bent u van harte welkom bij Kasteel Ruurlo. De magische lichtjes hangen t/m 7 januari 2018. Het kasteelmuseum is geopend op Tweede Kerstdag en sluit op 24 en 31 december om 16.00 uur. Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is Kasteel Ruurlo gesloten.

Laatste weken Hermanus Berserik
Daarnaast is de overzichtstentoonstelling van de Haagse beeldende kunstenaar Hermanus Berserik in Museum MORE zeker eentje die u gezien wilt hebben. Wars van de heersende kunstmodes schilderde en tekende Berserik in zestig jaar tijd een even omvangrijk als gevarieerd oeuvre. Zijn pretentieloze en humoristische voorstellingen maken Berserik tot een van de meest toegankelijke kunstenaars in de Nederlandse kunstgeschiedenis.

Het overzicht wordt gepresenteerd in de drie grote bovenzalen van het museum in Gorssel en duurt nog tot 21 januari 2018. Een ideaal uitje voor in de kerstvakantie.

Combi-ticket
Museum MORE en Kasteel Ruurlo zijn ook tijdens de kerstvakantie samen te bezoeken door middel van een combi-ticket. Zo beleeft u het beste van beide werelden als het gaat om moderne realistische topkunst. Tijdens Kerst pakt Oranjerie Ruurlo extra uit op culinair gebied. Voor het menu en om te reserveren, verwijzen we u graag naar oranjerieruurlo.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over tentoonstellingen in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.