Kunstenaar Herman Gordijn overleden

Herman Gordijn (Den Haag, 1932) is overleden. Hiermee heeft de Nederlandse kunstwereld een uitzonderlijke kunstenaar verloren. Herman en zijn levenspartner waren maandenlang intensief en enthousiast betrokken bij het samenstellen van een uitgebreid retrospectief op diens unieke en eigenzinnige oeuvre in Museum MORE. Deze samenwerking heeft het museum als bijzonder warm en onmisbaar ervaren. Het was de wens van Herman dat de tentoonstelling doorgang vindt en van start gaat op 25 juni as, zoals gepland.

Herman is 85 jaar geworden. Het museum wenst familie en naasten van Herman Gordijn veel sterkte toe met het dragen van hun verlies.