Meld je aan: workshop door meesterfotograaf Bert Teunissen

Naar aanleiding van onze allereerste fototentoonstelling, MORE Focus | Het trage lage land, leert topfotograaf Bert Teunissen (1959) je tijdens een workshop foto’s maken zoals hij dat doet. Want hoe kun je mensen prachtig vastleggen in hun eigen interieur? Hoe werk je met puur daglicht?

Tijdens de workshop op zaterdag 30 juni neemt Bert Teunissen je mee naar de totstandkoming van zijn bijzondere Domestic Landscapes-serie. Al 20 jaar reist Teunissen door Nederland en Europa voor dit unieke project.

Naast dit autonome werk fotografeerde Teunissen onder meer voor New York Times T Magazine, Wall Street Journal Magazine, G STAR RAW, Albert Heijn, BEN, ING en KLM. Een kans die je niet wil missen.

Vooraf aan de slag! – opdracht voor de workshop
Bezoek de speciale website van Teunissen www.domestic-landscapes.com en kijk goed naar de verschillende afbeeldingen. Probeer te determineren wat de beelden met elkaar verbindt en ga voor jezelf na waar een soortgelijke situatie gevonden en gefotografeerd kan worden. Probeer tot één goed beeld te komen en laat dat tijdens de workshop zien. In print. Afmetingen ongeveer 24 x 30 cm. De eerste 20 aanmelders kunnen deze opdracht persoonlijk laten beoordelen door Bert Teunissen tijdens de workshop. Degene met het beste resultaat wint het tentoonstellingsboek!

Let bij deze workshop-opdracht vooral op de volgende punten:
• Standpunt
• Brandpunt
• Compositie
• Licht
• Diafragma

Zaterdag 30 juni
11.00 uur – 16.00 uur
Prijs € 68,50

Ontvangst met koffie & thee + lunch zijn inbegrepen. Na afloop kun je op eigen gelegenheid de tentoonstelling bezoeken met een gratis entreeticket. Het aantal plaatsen is beperkt. Graag tijdig aanmelden voor 20 juni via foto@museummore.nl.

Locatie workshop
Museum MORE