Plan uw
bezoek

Wij zijn weer open! Bestel tijdig uw tickets voor Museum MORE:

Bestel tickets Museum MORE Gorssel

Museum MORE

Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel

Plan route

Kasteel Ruurlo

Vordenseweg 2
7261 LZ Ruurlo

Plan route

Corona maatregelen in het museum

Het is alleen toegestaan om Museum MORE vanaf 1 juni te bezoeken met mensen uit uw eigen huishouden. Ook rondleidingen en events gaan niet door. Voor een veilig en prettig museumbezoek, hebben we extra hygiënemaatregelen genomen en zijn er vaste looproutes in het museum. Lees alles over onze coronamaatregelen in het museum of bekijk onze veelgestelde vragen.

Ja, voor Museumkaarthouders geldt ook dat ze online een ticket moeten kopen. Let op: Museumkaarthouders krijgen alleen toegang als zij de originele kaart kunnen tonen bij de kassa.

Ja, dan heeft u een nieuw online ticket nodig. Via deze link kunt u een nieuw ticket aanvragen. Vul het ticketnummer in en boek vervolgens een nieuw ticket mét tijdslot.

Als u last heeft van verkoudheids- en griepklachten, krijgt u geen toegang tot het museum. Als u op de gekozen datum en tijd last heeft van griep- of verkoudheidsklachten, kunt u een voucher aanvragen waarmee u op een later moment alsnog het museum kunt bezoeken. Vraag een voucher aan door contact op te nemen met Global Ticket via 020 244 2877 of support@globalticket.nl.

Bij de ingang en op centrale plekken in het museum zijn handgel en desinfecterende middelen voor bezoekers aanwezig. Aanraakpunten zoals trapleuningen, liftknoppen, toiletruimtes, pinautomaat en deurknoppen worden regelmatig gereinigd. Ook nemen we maatregelen om te zorgen dat u 1,5 meter afstand van medebezoekers kunt houden zoals vaste looproutes en eenrichtingsverkeer. Lees alle hygiënemaatregelen en bezoekinstructies hier.

Alle veelgestelde vragen