Dagje uit: wat te doen in de voorjaarsvakantie?

Er is altijd genoeg te beleven in MORE en te doen in de omgeving, ook in de vakantie. Naast onze eigen collectie-opstelling is t/m 30 mei 2020 ook een unieke overzichtstentoonstelling te zien van hedendaagse meester Jan Beutener! Maar ook Gorssel en omgeving hebben veel te bieden. Wandelen of fietsen kan door de prachtige omgeving van heide, bossen, uiterwaarden en coulisselandschap. Of maak een stadswandeling in een van de Hanzesteden Deventer of Zutphen. Bezoek nog een museum in de Achterhoek of geniet aan de steeds terugkerende rivier de IJssel.

Lees meer tips
Museum MORE | Gorssel | Gelderland | Dagje uit | Deventer | wat te doen in het weekend en de hersftvakantie?

Bereikbaarheid & Entreeprijzen

Museum MORE in Gorssel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ons museum ligt vlakbij de steden Deventer en Zutphen. Bovendien kunt u aan de achterkant van ons gebouw gratis parkeren.

Komt u liever met het openbaar vervoer, ook dat is geen enkel probleem. Wij zijn goed bereikbaar vanaf het NS-treinstation in Deventer en Zutphen. Vanaf beide stations kunt u met bus 81 van Arriva reizen. De rit duurt ongeveer een kwartier. U kunt uitstappen bij bushalte Museum MORE in Gorssel.

Tevens is ons museum goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Wilt u onze actuele entreeprijzen bekijken, klikt u dan op de button hieronder.

BereikbaarheidEntreeprijzen
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - Erwin Olaf - © Eva Broekema

Groeps- en busreizen en schoolreisjes

Museum MORE is uitstekend geschikt voor groepsreizen, bijvoorbeeld met de bus. Wij kunnen de komst van uw groep voorbereiden en tevens is er parkeergelegenheid voor de bus in de buurt van het museum. Ook scholen of andere educatieve reisjes met kinderen kunnen bij Museum MORE terecht. Neem voor uw komst even contact op, dan kunnen wij rekening houden met uw bezoek.

Groeps- & BusreizenScholen & Educatie
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - groep - rondleiding - © Eva Broekema

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over tentoonstellingen in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.