Dagje uit in Gorssel en omgeving

Een bezoek aan Museum MORE kan prima gecombineerd worden met activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Gorssel. Zo kunt u wandelen, fietsen en de cultuur opsnuiven. Tevens zijn er voldoende eetgelegenheden in de nabije omgeving, waar u een hapje kunt eten. Museum MORE beschikt tevens over een eigen brasserie waar u geniet van een goede kop koffie of heerlijke lunch.

Plan uw dagje uitLees meer over Eten & Drinken
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - museum terras

Bereikbaarheid & Entreeprijzen

Museum MORE in Gorssel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ons museum ligt vlakbij de steden Deventer en Zutphen. Bovendien kunt u aan de achterkant van ons gebouw gratis parkeren. Komt u liever met het openbaar vervoer, ook dat is geen enkel probleem. Wij zijn goed bereikbaar vanaf het NS-treinstation in Deventer en Zutphen. Tevens is ons museum goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Wilt u onze actuele entreeprijzen bekijken, klikt u dan op de button hieronder.

BereikbaarheidEntreeprijzen
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - Erwin Olaf - © Eva Broekema

Groeps- en busreizen en schoolreisjes

Museum MORE is uitstekend geschikt voor groepsreizen, bijvoorbeeld met de bus. Wij kunnen de komst van uw groep voorbereiden en tevens is er parkeergelegenheid voor de bus in de buurt van het museum. Ook scholen of andere educatieve reisjes met kinderen kunnen bij Museum MORE terecht. Neem voor uw komst even contact op, dan kunnen wij rekening houden met uw bezoek.

Groeps- & BusreizenScholen & Educatie
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - groep - rondleiding - © Eva Broekema

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over tentoonstellingen in uw mailbox.