Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Museum MORE is gevestigd op een prachtige locatie in Gorssel, vlakbij Deventer en Zutphen. Het museum is uitstekend bereikbaar met de auto en rondom het museum vindt u voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is het museum goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook is er prima toegankelijkheid voor mindervaliden. In het museum zijn zelfs leenrolstoelen beschikbaar.

Meer over de locaties

Bereikbaarheid met de auto

Gorssel ligt vlakbij de steden Deventer en Zutphen. Per auto is Gorssel eenvoudig bereikbaar via de snelweg A1 afslag nummer 23 Deventer/Zutphen. Onderaan de afslag kiest u voor richting Zutphen/Gorssel. Na 5 km heeft u Gorssel bereikt. Volg daarna de bruine borden “MORE”.

Parkeren is gratis op het museumterrein aan de achterkant van het gebouw.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Het Museum MORE is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Vanaf NS-treinstations Deventer en Zutphen neemt u bus 81 van Arriva en binnen 15 minuten bent u in Gorssel. Daar stapt u uit bij de halte “Museum MORE”. Het is minder dan 2 minuten lopen naar het museum. Geen verkeersdrukte tijdens de reis, uw dagje uit begint onderweg al! Via onderstaande pagina kunt u direct uw reis plannen.

Plan uw reis

Mindervaliden

Ons museum is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Rechts van de hoofdingang van het museum (draaideur) is een speciale toegangsdeur. Er is een lift aanwezig. Voor rolstoelgebruikers is er met een helling toegang tot het museumcafé via de entreehal in het museum. Daarnaast beschikt het museum over leenrolstoelen, die gratis te gebruiken zijn. Eventueel kan hiervoor een reservering worden gemaakt via info@museummore.nl. Tevens is er op de begane grond een rolstoeltoilet met beugels.

Leenrolstoel reserveren

Extra services

Museum MORE biedt naast uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer nog meer services:

  • Het museum beschikt over e-bikes oplaadpunten.
  • In ons museum heeft u de beschikking over gratis WiFi en in de garderobe bevinden zich oplaadpunten voor smartphones en tablets.