Uitleg E-ticket

Op deze pagina kunt u e-tickets bestellen. E-tickets geven toegang tot het museum zonder dat u in de rij hoeft te staan bij de kassa. E-tickets geven toegang tot het gehele museum, zowel de permanente collectie als alle tijdelijke tentoonstellingen. Na de transactie ontvangt u uw kaartje per email. U moet het voor uw bezoek afdrukken of ter plekke kunnen tonen op uw smartphone. Koopt u meerdere tickets, dan dient u alle tickets af te drukken dan wel te kunnen tonen. Bij het betreden van het museum kunt u rechtstreeks doorlopen naar de tentoonstelling. Door het ticket te scannen, komt u binnen. Bestaat uw groep uit meerdere personen, dan dient u alle tickets te scannen.

E-tickets zijn geldig tot maximaal 1 jaar na aankoop. Het is niet mogelijk om na aankoop de geldigheidsdatum te wijzigen en wij geven geen geld terug voor ongebruikte e-tickets.

Uw e-ticket ontvangt u normaal gesproken, per email, binnen enkele minuten na aankoop. Heeft u een uur na aankoop nog steeds geen ticket ontvangen, kijk dan eerst in de spam-box van uw email programma. E-tickets worden soms als spam gezien. Is het ticket ook daar niet aangekomen, neem dan contact op met info@museummore.nl voordat u naar het museum afreist. Het is voor onze medewerkers niet mogelijk om bij aankomst te controleren of u een e-ticket heeft, of dit ticket alsnog voor u af te drukken.

De QR-code op de e-tickets mag niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de QR-code misschien niet gelezen worden waardoor er geen toegang kan worden verleend. Een e-ticket geeft slechts eenmaal toegang tot het museum. Op de e-tickets zijn onze Algemene Bezoeksvoorwaarden van toepassing.

Voor vragen en problemen rond e-tickets kunt u contact opnemen met info@museummore.nl.

Het is niet mogelijk om rondleidingen en groepsbezoeken als e-ticket te boeken.

E-tickets bestellen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over tentoonstellingen in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.