Groeps- & busreizen

Groeps- & busreizen

Brengt u als groep een bezoek aan Museum MORE of wilt u met een bus komen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Er is ruime parkeergelegenheid nabij het museum. U kunt er tevens voor kiezen om uw groep te laten begeleiden door een professionele gids die u alles vertelt over het museum en de bijzondere collectie. Reserveren vooraf is daarvoor gewenst. Mocht u meer informatie willen over groeps- of busreizen of wilt u vooraf reserveren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Extra informatie groeps- en busreizen

Wij stellen het op prijs als u 48 uur voor aankomst even contact met ons opneemt via info@museummore.nl of 0575-760324. Wij kunnen de komst van uw groep dan voorbereiden, zodat het gezelschap vlot het museum in kan.

Als uw groep gebruik maakt van een eigen gids of rondleider, dan horen wij dit graag uiterlijk 2 weken van te voren. We kunnen dan voorkomen dat 2 groepen tegelijk aan een rondleiding beginnen en elkaar daarbij hinderen.

Museum MORE - Gorssel - Gelderland - zaal 2 - groepen - rondleiding - © Eva Broekema

Instructie voor touringcars/bussen

Hieronder kunt u alle instructies downloaden i.v.m. groepsvervoer. Met onder meer in- & uitchecken voor groepen, parkeer-mogelijkheden, route-informatie vanuit richtingen Deventer en Zutphen.

Download de instructies
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - hal / entree - artist impression - Hans van Heeswijk Architecten

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over tentoonstellingen in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.