Rondleidingen en lezingen

In verband met richtlijnen vanuit de overheid is het op dit moment niet mogelijk om een rondleiding in het museum te volgen. Bekijk onze maatregelen.

Beleef een prachtige en verdiepende middag door een rondleiding van een van onze ervaren museumgidsen. Onze gids vertelt u alles over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Of combineer een rondleiding met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze vergaderzaal.

Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 99,50 voor de hele groep, exclusief museumentree. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Voorbeeld: komt u met een groep van 10 personen, dan betaalt u € 9,95 p.p.

Grote groepen

Voor groepen vanaf 45 personen adviseren wij een inleiding voor uw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. Middels een PowerPoint-presentatie wordt een beeld gegeven van Museum MORE, de collectie en de lopende tentoonstellingen. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Evenementenzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 100 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50 (inclusief inleider). Dit is exclusief toegangstickets voor Museum MORE. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 324 of mailen naar info@museummore.nl.

Private Entry

Museum MORE opent speciaal voor u en uw gasten het museum buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via 0575-760 332 of events@museummore.nl.

Bereikbaarheid

Museum MORE staat midden in het sfeervolle hart van Gorssel, vlakbij Deventer en op 5 minuten van de A1. Museum MORE beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.