Rondleidingen en lezingen

Beleef een prachtige en verdiepende middag door een (instap)rondleiding van een van onze ervaren museumgidsen. Onze gids vertelt je alles over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Of combineer een rondleiding met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze vergaderzaal.

Groepsrondleidingen

Een rondleiding voor een groep duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 99,50 voor de hele groep, exclusief museumentree. Onze ervaren gids neemt je mee op zaal langs alle highlights uit de collectie en de tijdelijke tentoonstellingen. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Instaprondleidingen op zondag

Iedere zondag kun je aansluiten bij een inspirerende instaprondleiding door de eigen collectie en tijdelijke tentoonstelling. Instaprondleidingen zijn iedere zondag om 14:00 uur te volgen. Kosten zijn € 7,50 per persoon.

Grote groepen

Voor groepen vanaf 45 personen adviseren wij een inleiding voor je groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen.

  • Duur: 1 uur
  • Locatie: Evenementenzaal
  • Kosten: €159,50
  • Maximaal 100 personen

De kosten zijn exclusief toegangstickets voor Museum MORE. Voor reserveringen en maatwerk kun je mailen naar info@museummore.nl.

Instaprondleidingen
op zondag

Sluit samen met een vriend(in) aan bij een van onze instaprondleidingen in Gorssel op zondag.