I1 A3046 Eva Broekema

Vergaderingen
en zakelijke events

Wil je vergaderen op een inspirerende locatie? Zoek je echt iets anders voor jouw team? Dan is Museum MORE de perfecte plek. Wij hebben een prachtige vergaderzaal met alle faciliteiten die je nodig hebt. Bovendien kun je een zakelijke meeting combineren met een rondleiding door ons museum. Onze professionele gids vertelt je alles over onze topkunst. En wat te denken van onze private dining mogelijkheden? Wil je meer informatie over vergaderen bij Museum MORE? Neem dan gerust contact met ons op via 0575 760 300 of events@museummore.nl.

Ontmoeten tussen de kunst

Museum More is de perfecte plek voor een vergadering, congres, seminar, cursus of presentatie. De capaciteit van de zalen van Museum MORE varieert tussen de 8 en 260 personen. Wij bieden de mogelijkheid om in de inspirerende omgeving van onze kunstcollectie jouw meeting tot een unieke ervaring te maken.

Onze monumentale evenementenzaal
heeft een capaciteit van 8 tot 100 personen. Deze ruimte beschikt over daglicht en is voorzien van alle benodigde techniek en faciliteiten zoals WiFi, projectiescherm, laptop, flip-over en een geluidsinstallatie.

Laat je uitdagen door kunst

Voor een frisse start of een inspirerende break tijdens jouw bijeenkomst kan ons museum een stimulerende bijdrage leveren. We kunnen speciale activiteiten aanbieden voor jouw team. Denk aan mindfulness tussen onze kunstwerken. Of doe kijkdokter-opdrachten met jouw groep om anders te leren kijken en grenzeloos te leren denken dmv kunstbeschouwing. Samen kunst ervaren is verfrissend en opent nieuwe perspectieven in jouw werk maar ook in persoonlijke groei. Je kunt natuurlijk ook een kunstcollege of rondleiding op maat boeken ter afsluiting van jouw meeting.

Bekijk ook eens de mogelijkheden van onze MORE Business Club

Culinair genieten tussen de kunst

Museum MORE biedt maatwerk op niveau. Verras jouw collega's of gasten met een lunch, diner of receptie tussen de prachtige kunstcollectie van Museum MORE. Voor de restauratieve invulling werken wij nauw samen met onze preferred partners.

Buiten de openingstijden van Museum MORE stellen wij graag onze gehele locatie ter beschikking van jouw bijeenkomst. Het museum opent speciaal voor jou en jouw gasten zijn deuren. Zo'n private entry is een exclusieve ervaring die je niet snel zult vergeten.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Desiree Siero via events@museummore.nl

I1 A8551 Eva Broekema
11 A2037 Eva Broekema
Entreehal Museum MORE, foto ©Eva Broekema
20231106 B Foto LT Deventer AV6 A7291