Pers

Algemene persinformatie en aanmelden voor persberichten kan via press@museummore.nl. Persbezoek is alleen mogelijk op afspraak. Uw accreditatie wordt bevestigd per e-mail. We behouden het recht verzoeken niet te honoreren. Mail uw verzoek uiterlijk vijf werkdagen vooraf via press@museummore.nl.

Persbezoek aanvragen

Vermeld in uw verzoek aub de volgende informatie:

  • De datum dat u zou willen komen.
  • Welke locatie u zou willen bezoeken.
  • Vermeld uw naam en contactgegevens.
  • Een beknopte omschrijving van de beoogde publicatie en publicatiedatum.
Persbezoek aanvragen

Persberichten en beeldmateriaal

Hieronder vind je de persberichten en het bijbehorende beeldmateriaal. Afbeeldingen uit de persmap mogen alleen gepubliceerd worden voor niet-commercieel. In verband met auteursrecht: verplichte vermelding creditline zoals in de bestandsnamen van de foto’s.

PRESS KIT | Jan Beutener

Met een uitgebreide overzichtstentoonstelling brengt Museum MORE een ode aan het oeuvre van Jan Beutener (1932). Een kijker. Een ontdekker van dingen. Van details die hij een unieke lading geeft, van suggestieve maar altijd heldere uitsnedes of uitvergrotingen. Met gevoel voor absurdisme. Een terugblik op 50 jaar kunstenaarschap tussen 1969-2019.

Bekijk hier de mini-documentaire over Jan Beutener. Regie: Jeanne van der Horst.

Te zien in Museum MORE in Gorssel van 19 januari 2020 t/m 31 mei 2020.

Afbeeldingen uit de persmap mogen alleen gepubliceerd worden voor niet-commercieel gebruik. In verband met auteursrecht: verplichte vermelding creditline zoals in de bestandsnamen van de foto’s. Toevoegen ©Pictoright.