148 A0747 Rachelle Stoffels

Rondleidingen en lezingen

Beleef een prachtige en verdiepende ochtend of middag door een (instap)rondleiding van een van onze ervaren museumgidsen. Onze gids vertelt je alles over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Of combineer een rondleiding met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze vergaderzaal.

Groepsrondleidingen

Onze gids neemt je mee op zaal langs highlights uit de collectie. Wil je een tour door de eigen collectie plús de tijdelijke tentoonstelling? Boek de rondleiding van 90 minuten voor €132,50. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Instaprondleidingen op zondag

Iedere zondag kun je aansluiten bij een inspirerende instaprondleiding door de eigen collectie en tijdelijke tentoonstelling. Instaprondleidingen starten om 14:00 uur. Kosten zijn € 7,50 per persoon.

11 A0185 Eva Broekema

Grote groepen

Voor groepen vanaf 45 personen adviseren wij een inleiding voor jouw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen.

  • Duur: 1 uur
  • Locatie: Evenementenzaal
  • Kosten: €159,50
  • Maximaal 100 personen

De kosten zijn exclusief toegangstickets voor Museum MORE. Voor reserveringen en maatwerk kun je mailen naar info@museummore.nl.

Instaprondleidingen
op zondag

Sluit samen met een vriend(in) aan bij een van onze instaprondleidingen in Gorssel op zondag.

Jonge mensen kijken naar schilderij in museum more