Dagje uit

Dagje uit

Bent u van plan om een bezoek aan Museum MORE te brengen? Dat kunt u perfect combineren met een heerlijk dagje Gorssel. In de omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Daarnaast kunt u er ook culinair genieten. U vindt in de omgeving van ons museum vele gezellige restaurantjes om een dag Gorssel perfect af te sluiten. Ook bij Museum MORE zelf kunt u in Café MORE by Loetje terecht voor een hapje en een drankje. En kom even winkelen in onze museumshop!

Erop uit in Gorssel

Combineer Gorssel met Ruurlo

Het beste van beide werelden beleven als het gaat om moderne realistische topkunst? Combineer dan een bezoek aan Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. De opstelling in Kasteel Ruurlo toont het leven en werk van magisch realist Carel Willink. Naast het werk van Carel Willink, zijn ook bijzondere creaties van modeontwerpster Fong Leng te zien. Magisch, historisch, theatraal en extravagant komen samen in Kasteel Ruurlo.

Kasteel Ruurlo en Museum MORE zijn samen te bezoeken door middel van een combi-ticket aan de kassa bij Museum MORE en Kasteel Ruurlo. Deze combi-ticket is 3 dagen geldig, zodat u voldoende tijd heeft om alle werken rustig te bewonderen.

Bekijk onze entreeprijzen
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - Kasteel Ruurlo - Mathilde Willink - Fong Leng - foto Eva Broekema

Museum Shop

In Museum MORE vindt u onze museumshop waar u verrassende cadeautjes, unieke souvenirs en prachtige kunstboeken kunt kopen. De shop is ook te bezoeken zonder entreeticket voor het museum.

Museum MORE - Gorssel - Gelderland - Museumshop - © Eva Broekema

Eten & drinken

Museum MORE heeft een eigen brasserie. Café MORE by Loetje serveert de beste koffie en heerlijke lunches. Komt u gerust eens binnenlopen voor een lekkere lunch of versnapering. Het café is ook te bezoeken zonder museumentreeticket. En bij mooi weer is het terras geopend.

In de omgeving van Museum MORE zijn ook tal van gezellige eetgelegenheden te vinden.

Meer over eten & drinken
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - museum terras

Winkelen

Het is gezellig shoppen in Gorssel: van stijlvolle fashion tot hippe vintage. Maar ook antiek, curiosa en kunstgaleries. Meer winkelen? Gorssel ligt tussen de drie Hanzesteden Deventer, Zutphen en Doesburg in.

Het historische centrum van Deventer biedt een keur aan winkeltjes. En dit alles in de sfeervolle historische omgeving van de grote stadspleinen en de vele nauwe straatjes.

In het sfeervolle hart van Hanzesteden Zutphen en Doesburg vindt u tal van authentieke winkels en boetiekjes, alsmede de bekende winkelketens en galerieën.

Museum MORE - Gorssel - Gelderland - shoppen in gorssel

Wandelen & fietsen

Sportief ontspannen kan perfect in de Achterhoek. Rondom Gorssel zijn prachtige korte en lange routes voor wandelaars en fietsers. Langs landgoederen, de IJssel en de Hanzesteden combineert u groen, water en cultuur. Klik hieronder voor een paar route-ideeën.

Rondje Gorssel – 5 km

Fietsommetje Gorssel – 21 km

Fietstocht Uiterwaarden IJssel – Zutphen – 35 km – de pont vaart tussen april en oktober, mede afhankelijk van de waterstand.

Korte routes rondom GorsselLange routes Achterhoek, Zutphen en Deventer
Museum MORE - Gorssel - Gelderland - fietsen - fietsroute - Achterhoek.nl

Overnachten

In de omgeving van Museum MORE kunt u overnachten in prachtige verblijfsaccommodaties en uitgestrekte vakantieparken.
Helemaal handig als u een combi-ticket voor Museum MORE en Kasteel Ruurlo heeft.  Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid en laat u in de watten leggen!

B&B'sHotels

Onze tips voor trips

In Gorssel en omgeving vindt u volop activiteiten en bezienswaardigheden. Hieronder geven wij u een aantal tips:

Museum MORE - Gorssel - Gelderland - Deventer - VVV Deventer

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over tentoonstellingen in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.