Dagje uit

Dagje uit

Bent u van plan om een bezoek aan Museum MORE te brengen? Dat kunt u perfect combineren met een heerlijk dagje Gorssel. In de omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Daarnaast kunt u er ook culinair genieten. U vindt in de omgeving van ons museum vele gezellige restaurantjes om van een dagje Gorssel perfect af te sluiten. Ook bij Museum MORE zelf kunt u in Café MORE terecht voor een hapje en een drankje. En kom even winkelen in onze museumshop!

Lees onze NRC bijlageErop uit in Gorssel

Museum Shop

In Museum MORE vindt u onze museumshop waar u verrassende cadeautjes, unieke souvenirs en prachtige kunstboeken kunt kopen. De shop is ook te bezoeken zonder entreeticket voor het museum.

Eten & drinken

Museum MORE heeft een eigen brasserie. Café MORE serveert de beste koffie en heerlijke lunches. Komt u gerust eens binnenlopen voor een lekkere lunch of versnapering. Het café is ook te bezoeken zonder museumentreeticket. En bij mooi weer is het terras geopend.

In de omgeving van Museum MORE zijn ook tal van gezellige eetgelegenheden te vinden.

Meer over eten & drinken

Winkelen

Het is gezellig shoppen in Gorssel: van stijlvolle fashion tot hippe vintage. Maar ook antiek, curiosa en kunstgaleries. Meer winkelen? Gorssel ligt tussen de twee Hanzesteden Deventer en Zutphen in.

Het historische centrum van Deventer biedt een keur aan winkeltjes. En dit alles in de sfeervolle historische omgeving van de grote stadspleinen en de vele nauwe straatjes.

In het sfeervolle hart van Zutphen vindt u tal van authentieke winkels en boetiekjes, alsmede de bekende winkelketens en galerieën.

Wandelen & fietsen

Sportief ontspannen kan perfect in de Achterhoek. Rondom Gorssel zijn prachtige korte en lange routes voor wandelaars en fietsers. Langs landgoederen, de IJssel en de Hanzesteden combineert u groen, water en cultuur. Klik hieronder voor een paar route-ideeën.

Rondje Gorssel – 5 km

Fietsommetje Gorssel – 21 km

Fietstocht Uiterwaarden IJssel – Zutphen – 35 km – pont vaart april-okt 2017

Korte routes rondom GorsselLange routes Achterhoek, Zutphen en Deventer

Overnachten

In de omgeving van Museum MORE kunt u overnachten in prachtige hotels en gezellige Bed & Breakfasts. Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid en laat u in de watten leggen!

B&B'sHotels

Onze tips voor trips

In Gorssel en omgeving vindt u volop activiteiten en bezienswaardigheden. Hieronder geven wij u een aantal tips:

Deventer