Dagje uit

Een bezoek aan Museum MORE kun je perfect combineren met een heerlijk dagje Gorssel. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen. Gorssel ligt op steenworp afstand van de historische steden Zutphen en Deventer, waar veel authentieke winkeltjes en speciaalzaken te vinden zijn. Of combineer je bezoek aan Museum MORE en Kasteel Ruurlo!

Museum terras

Wat is er te doen in Gorssel en omgeving?

In Gorssel en omgeving vind je vele gezellige restaurantjes om een dag Gorssel perfect af te sluiten. Ook bij Museum MORE zelf kun je in Café MORE by Loetje terecht voor een hapje en een drankje. En kom even winkelen in onze museumshop!

Combineer Gorssel
met Ruurlo

Het beste van beide werelden beleven als het gaat om moderne realistische topkunst? Combineer dan een bezoek aan Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. De opstelling in Kasteel Ruurlo toont het leven en werk van magisch realist Carel Willink. Naast het werk van Carel Willink, zijn ook bijzondere creaties van modeontwerpster Fong Leng te zien. Magisch, historisch, theatraal en extravagant komen samen in Kasteel Ruurlo.

Kasteel Ruurlo en Museum MORE zijn samen te bezoeken door middel van een combi-ticket aan de kassa bij Museum MORE en Kasteel Ruurlo. Deze combi-ticket is 3 dagen geldig, zodat je voldoende tijd hebt om alle werken rustig te bewonderen.

Plan uw bezoek

Winkel

Museum Shop

In Museum MORE vind je onze museumshop waar je verrassende cadeautjes, unieke souvenirs en prachtige kunstboeken kunt kopen. De shop is ook te bezoeken zonder entreeticket voor het museum.

Eten & drinken

Museum MORE heeft een eigen brasserie. Café MORE by Loetje serveert de beste koffie en heerlijke lunches. Kom gerust eens binnenlopen voor een lekkere lunch of versnapering. Het café is ook te bezoeken zonder museumentreeticket. En bij mooi weer is het terras geopend.

In de omgeving van Museum MORE zijn ook tal van gezellige eetgelegenheden te vinden.

Meer over eten & drinken

Shoppen gorssel 2 1024x680

Winkelen

Het is gezellig shoppen in Gorssel: van stijlvolle fashion tot hippe vintage. Maar ook antiek, curiosa en kunstgaleries. Meer winkelen? Gorssel ligt tussen de drie Hanzesteden Deventer, Zutphen en Doesburg in.

Het historische centrum van Deventer biedt een keur aan winkeltjes. En dit alles in de sfeervolle historische omgeving van de grote stadspleinen en de vele nauwe straatjes.

In het sfeervolle hart van Hanzesteden Zutphen en Doesburg vindt u tal van authentieke winkels en boetiekjes, alsmede de bekende winkelketens en galerieën.