Dagje uit

Een bezoek aan Museum MORE kun je perfect combineren met een heerlijk dagje Gorssel. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen. Gorssel ligt op steenworp afstand van de historische steden Zutphen en Deventer, waar veel authentieke winkeltjes en speciaalzaken te vinden zijn. Of combineer je bezoek aan Museum MORE met een bezoek aan Kasteel Ruurlo!


Eten & drinken

Museum MORE heeft een eigen brasserie. Café MORE serveert de beste koffie en heerlijke lunches. Kom gerust eens binnenlopen voor een lekkere lunch of versnapering. Het café is ook te bezoeken zonder museumentreeticket. Bij mooi weer is het ruim opgezette terras geopend.

In de omgeving van Museum MORE zijn ook tal van gezellige eetgelegenheden te vinden.

Tegenover Museum MORE is Restaurant Loetje gevestigd. Met ruim 35 jaar ervaring heeft Loetje een grote reputatie opgebouwd in de Nederlandse restaurantwereld. Door de onverslaanbare kwaliteit van Loetjes biefstukken trekt deze topper gasten uit het hele land. In Gorssel en omgeving vind je verder nog vele gezellige restaurantjes om een dag Gorssel perfect af te sluiten.

Museumshop

In Museum MORE vind je verrassende cadeautjes, unieke souvenirs en prachtige kunstboeken in de museumshop. De winkel is ook te bezoeken zonder entreeticket voor het museum.

Combineer Gorssel & Ruurlo

Het beste van beide werelden beleven als het gaat om moderne realistische topkunst? Combineer dan een bezoek aan Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. De opstelling in Kasteel Ruurlo toont het leven en werk van magisch realist Carel Willink. Naast het werk van Carel Willink, zijn ook bijzondere creaties van modeontwerpster Fong Leng te zien. Magisch, historisch, theatraal en extravagant komen samen in Kasteel Ruurlo.

Kasteel Ruurlo en Museum MORE zijn samen te bezoeken door middel van een combi-ticket aan de kassa bij Museum MORE en Kasteel Ruurlo. Deze combi-ticket is 3 dagen geldig, zodat je voldoende tijd hebt om alle werken rustig te bewonderen.