Lunchen bij
Café MORE

CORONA UPDATE - Houd er rekening mee dat vanaf 25 september een coronapas verplicht is in de horeca binnen. Als u binnen wilt lunchen of koffie wilt drinken bij Café MORE, kunt u gevraagd worden om een QR-code of papieren bewijs van CoronaCheck.nl te tonen. Daarnaast dient u ook een geldig identiteitsbewijs mee te nemen (voor iedereen vanaf 14 jaar). Op het terras hoeft u geen QR-code te tonen.

Na uw bezoek aan het museum, kunt u heerlijk lunchen in Café MORE by Loetje, de inpandige brassie van Museum MORE. Voor een lunch of diner kunt u ook terecht bij het naastgelegen restaurant Loetje. Het café is ook te bezoeken zonder entreekaart voor het museum. Bij mooi weer is het terras geopend. Reserveren kan via 085-0430269 en per e-mail via more@loetje.com.

Wanneer u een dagje uit bent in Museum MORE dan kunt u dat prima combineren met andere activiteiten en bezienswaardigheden in de regio.

Met ruim 35 jaar ervaring heeft Loetje een grote reputatie opgebouwd in de Nederlandse restaurantwereld. Door de onverslaanbare kwaliteit van Loetjes biefstukken trekt deze topper gasten uit het hele land. Let op: onderstaande contactgegevens zijn alléén van het restaurant, niet van ons café.

Restaurant Loetje Gorssel | Hoofdstraat 26 | 7213 CW Gorssel | 0575-760199 | gorssel@loetje.com