Groepsbezoek

Brengt u als groep een bezoek aan Museum MORE of wilt u met een bus komen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Er is ruime parkeergelegenheid nabij het museum. U kunt er tevens voor kiezen om uw groep te laten begeleiden door een professionele gids die u alles vertelt over het museum en de bijzondere collectie. Reserveren vooraf is daarvoor gewenst. Mocht u meer informatie willen over groeps- of busreizen of wilt u vooraf reserveren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vooraf uw groep aanmelden is gewenst

Wij stellen het op prijs als u 48 uur voor aankomst even contact met ons opneemt via info@museummore.nl. Wij kunnen de komst van uw groep dan voorbereiden, zodat het gezelschap vlot het museum in kan.

Als uw groep gebruik maakt van een eigen gids of rondleider, dan horen wij dit graag uiterlijk 2 weken van te voren. We kunnen dan voorkomen dat 2 groepen tegelijk aan een rondleiding beginnen en elkaar daarbij hinderen.

Scholen en educatie

Speciaal voor scholen hebben wij rondleidingen voor kinderen ontwikkeld die de groep op een interactieve manier kennis laat maken met realistische kunst en Museum MORE. Een rondleiding kost € 99,50 en duurt 1,5 uur. Per gids mogen er maximaal 15 kinderen mee. Voor reserveringen en maatwerk kunt u mailen naar info@museummore.nl. Ook krijgt u groepskorting als u met een groep van meer dan 10 personen het museum bezoekt.

Tip: lees vooraf de chauffeursinstructies voor touringcars en bussen