Groepsbezoek

Breng je als groep een bezoek aan Museum MORE of wil je met een bus komen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Er is ruime parkeergelegenheid nabij het museum. Je kunt er tevens voor kiezen om jouw groep te laten begeleiden door een professionele gids die je alles vertelt over het museum en de bijzondere collectie. Reserveren vooraf is daarvoor gewenst. Zoek je meer informatie over groeps- of busreizen of wil je vooraf reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

11 A2458 Eva Broekema lowres 1024x682

Vooraf je groep aanmelden is gewenst

Wij stellen het op prijs als je 48 uur voor aankomst even contact met ons opneemt via info@museummore.nl. Wij kunnen de komst van je groep dan voorbereiden, zodat het gezelschap vlot het museum in kan.

Als jouw groep gebruik maakt van een eigen gids of rondleider, dan horen wij dit graag uiterlijk 2 weken van te voren. We kunnen dan voorkomen dat 2 groepen tegelijk aan een rondleiding beginnen en elkaar daarbij hinderen.

Scholen en educatie

Speciaal voor scholen hebben wij rondleidingen voor kinderen ontwikkeld die de groep op een interactieve manier kennis laat maken met realistische kunst en Museum MORE. Een rondleiding kost € 99,50 en duurt 1,5 uur. Per gids mogen er maximaal 15 kinderen mee. Voor reserveringen en maatwerk kun je mailen naar info@museummore.nl. Ook krijgen scholen 10% korting als ze met een groep van meer dan 10 personen het museum bezoeken.

Tip: lees vooraf de chauffeursinstructies voor touringcars en bussen

Artist impression ontwerp museum More Gorssel 3 1024x640 1 1024x640