Opnamedag
Tussen Kunst en Kitsch
in Kasteel Ruurlo

Dit event is voorbij.

Altijd al willen weten of die ene schat op zolder wat waard is? Op maandag 17 september is Kasteel Ruurlo het decor voor het populaire tv-programma van AVROTROS. Bestel nu alvast kaarten en wees aanwezig bij de opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch in Kasteel Ruurlo.

Tijdens de opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch in Kasteel Ruurlo zullen de experts de meegebrachte objecten taxeren. Per persoon mogen 3 voorwerpen worden meegenomen. Een uitgelezen kans om toch eens die zolder op te gaan en op te ruimen.

Via de webshop van AVROTROS kunnen kaarten worden besteld. Toegang is alleen mogelijk mét een geldig entreebewijs voor de desbetreffende opnamedag. Ook zonder lid te zijn van AVROTROS is het mogelijk om de dag bij te wonen. Als lid heeft men het grote voordeel dat men voor het tijdvak dat het beste schikt, kaarten kan bestellen. De eerste 2 uur (11.00 en 12.00) zijn exclusief voor AVROTROS-leden.

Bestel nu kaarten voor de opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch in Kasteel Ruurlo via AVROTROS. En misschien gaat u weer met een schat terug naar huis.