Slow Art Day: AFGELAST

AFGELAST

Slow Art Day: AFGELAST

SLOW ART DAY IS AFGELAST

Op 4 april 2020 is het Slow Art Day: dé dag die in het teken staat van tijd nemen voor kunst. Je ontdekt veel meer in een schilderij als je de tijd neemt om naar kunst te kijken. Gemiddeld kijkt iemand 8 seconden naar een schilderij, maar er valt zoveel meer te ontdekken als je langer kijkt!

Samen met een kleine groep kom je eerst helemaal tot jezelf tijdens een yogasessie van yoga-instructrice Nicky van yogametnicky.com. Na een rustige warming-up en ademhalingsoefeningen, sluiten we de sessie af met Yin-yoga: een yoga-vorm waarbij je lang dezelfde houding vasthoudt. Deze yoga is meditatief en zorgt ervoor dat je rustig wordt zodat je met alle aandacht naar de kunst kunt kijken.

Na de yogasessie ga je met een ervaren museumgids de zaal op. Je bekijkt en bespreekt verschillende werken van Jan Beutener, die nu met een grote overzichtstentoonstelling in Museum MORE te zien is. Deelname is gratis, je hoeft alleen entree voor het museum te betalen. Vergeet niet om een yogamat mee te nemen!

Nicky van yogametnicky.com

Het evenement duurt van 9:15 t/m 11:00 uur. Wees er snel bij, want er is plaats voor slechts 15 deelnemers. Vergeet ook niet om je yogamat mee te nemen!

Dit evenement is afgelast