Toegang met de BankGiro Loterij VIP-kaart

Dit najaar kunt u genieten van maar liefst 3 tentoonstellingen in Museum MORE in Gorssel. Vanaf nu kunt u dat ook doen met de BankGiroLoterij VIP-kaart. Kaarthouders zijn van harte welkom in Museum MORE & Kasteel Ruurlo.

Als deelnemer van de BankGiro Loterij ontdekt u een rijkdom aan cultuur. Want naast een prijzenpakket met maandelijks meer dan honderdduizend prijzen, is er ook de BankGiro Loterij VIP-kaart. Hiermee krijgt u gratis toegang tot musea, korting op bijzondere avondjes uit én u maakt kans om exclusieve evenementen te bezoeken.

Maak een heerlijke herfstwandeling door de Engelse landschapstuin van Kasteel Ruurlo en betreed gratis het museum met de BankGiro Loterij VIP-kaart. In Museum MORE in Gorssel geldt er tijdens grote wisseltentoonstellingen een toeslag van €3,-. Uiteraard blijven de Museumkaart en CJP-kaart ook geldig.