Winnaar challenge #hetmooisteplekje

Gefeliciteerd, Jeroen Gommers! Nationaal Park De Hoge Veluwe en Museum MORE hebben de foto van @Jeroen_GMM gekozen als winnaar van de wedstrijd #hetmooisteplekje. Het was niet gemakkelijk om tot een keuze te komen met alle prachtige inzendingen. Alle deelnemers grote dank voor het maken van jullie mooie, originele en soms ook ontroerende landschapsfoto’s! Jeroen kan binnenkort op safari met een boswachter van Park de Hoge Veluwe! En zijn prachtige foto zal binnenkort ook te zien zijn in Museum MORE in Gorssel.